Frederik Schukken

Frederik Schukken

Frederik Schukken is werkzaam als gespreksleider, presentator en trainer voor het Nederlands Debat Instituut. Zijn stijl wordt gekenmerkt door een enorm enthousiasme voor debat en een groot gevoel voor humor.

Sinds 1999 leidt en organiseert hij debatten voor ondere andere de directies van Nederlandse multinationals, colleges van gemeenten en provinciën en evenementenbureaus. Als seniortrainer verzorgt hij trainingen voor managers, directieleden, ondernemingsraden, gemeenten, advocaten, docenten en scholieren.

Zijn kennis en ervaring staan garant voor plezierige en scherpe bijeenkomsten. Frederik is pragmatisch en flexibel ingesteld en heeft een groot analytisch vermogen. Als geen ander is hij in staat om uit ieder evenement het maximale resultaat te halen, aanhakend op de doelstellingen van de opdrachtgever.

Frederik was recentelijk onder meer actief voor:

"Mooi begin van gezamenlijke EU discussie over regelgeving genees - en hulpmiddelen. Alles liep heel professioneel. De wisselingen van debatleider liepen goed. Contacten telkens erg prettig." Veronica van Nederveen, conferentie Ministerie VWS.

Contact per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: (035) 625 20 50
Frederik Schukken