Joost Hoebink

Joost Hoebink

Joost Hoebink werkt voor het Nederlands Debat Instituut als presentator, dagvoorzitter, debatleider en trainer. Hij werkte eerder als verslaggever voor Radio 1 en als presentator bij VARA's 'Op weg naar het Lagerhuis'. Het afgelopen jaar stond hij onder meer op podia voor CPNB, Monsterboard, ABN Amro, Malmberg, Shell, NTR, MBO Raad, Unicef, Zorgverzekeraars Nederland en de Pensioenfederatie. Joost wordt geroemd om zijn aanpassings- en improvisatievermogen.

Als presentator, dagvoorzitter en debatleider weet hij een open en prettige sfeer neer te zetten waardoor er ook op inhoudelijk vlak maximaal resultaat wordt geboekt. Of er nu 20 of 2.000 man in de zaal zitten, Joost 'leest' de zaal en maakt elke bijeenkomst tot een succes. Door zijn achtergrond toont Joost zich een scherp vragensteller die zich in een onderwerp vastbijt tot alleen de essentie overblijft. Hij werkt niet alleen met vaste formats als het Carrousel- en Crossbenchdebat, maar denkt ook graag mee over complete maatwerkoplossingen. 

Naast podiumdier is Joost ook een gedreven trainer en coach. Hij begeleidt iedereen die beter wil leren spreken en debatteren. Zo traint hij gemeenteraden en provinciale staten in het verbeteren van het duaal debat, verzorgt hij de training 'Debattechnieken voor Professionals' en coacht hij een selecte groep politici en bestuurders bij het overwinnen van ‘spreekvrees’. Door zijn enthousiasme, bevlogenheid en toegankelijke aanpak weet hij het beste uit elke cursist of deelnemer te halen. Zijn werkwijze: altijd interactief. Stilzitten kan niet!

"Joost Hoebink weet als geen ander hoe belangrijk de rol van dagvoorzitter bij een dergelijk evenement is. Hij heeft het fantastisch gedaan. De juiste man op de juiste plaats!" Mariette Visbach, Coördinator Communicatie Colo

Contact per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: (035) 625 20 50
Joost Hoebink
Joost Hoebink