Sluiten

Ontvang gratis overtuigtips

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ik ontvang graag:

Ik wil:


Ongeldige invoer

Volledig herziene editie boek 'Debatteren om te Winnen'

Er is een nieuwe versie uit van onze bestseller ‘Debatteren om te winnen’. Onze overtuigexperts Roderik van Grieken, Arthur Noordhuis en Donatello Piras hebben nieuw materiaal toegevoegd en veel feedback van lezers erin verwerkt.

Over Debatteren om te winnen

Debatteren om te winnen' is gestoeld op onze jarenlange expertise in trainingen in overtuigingskracht, en aangevuld met analyses en overtuigingstips. Oftewel, een nuttig boek voor iedere professional! 'Debatteren om te winnen' laat aan de hand van diverse methoden, overtuigtips en oefeningen zien hoe je sterker kunt argumenteren en beter kunt presenteren.

Vierde herziene druk

De vierde herziene druk bevat een volledig nieuw hoofdstuk over ‘Framing’ met daarin vele praktische voorbeelden van hoe je deze overtuigingstechniek kunt toepassen in je dagelijks werk. Daarnaast is het hoofdstuk over ‘aptum’, de passendheid van een betoog, aanzienlijk uitgebreid met extra inzichten en invalshoeken. Tot slot zijn de analyses van de overtuigingskracht van zittende presidenten en premiers voorzien van actuele voorbeelden en zijn nieuwe politieke leiders toegevoegd.

Al met al een grondige herziening van deze ‘evergreen’ die sinds 2011 consequent een hoge verkooppositie bekleedt bij managementboek.nl.

Titel: Debatteren om te winnen
Auteur: Roderik van Grieken, Donatello Piras en Arthur Noordhuis
ISBN: 9789077881385
Eerste druk: juni 2011
Tweede druk: december 2011
Derde druk: december 2014
Vierde druk herziene versie: april 2015
Omvang: 175 pagina’s
Uitvoering: gebonden (ook als ebook verkrijgbaar)
Prijs: € 24,50

Bestel Debatteren om te Winnen bij Managementboek.nl.

Gerelateerde diensten