Sluiten

Ontvang gratis overtuigtips

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ik ontvang graag:

Ik wil:


Ongeldige invoer

Expertmeeting met Skillstown: de voor- en nadelen van online learning

expertmeeting

Op dinsdag 3 juli organiseert het Nederlands Debat Instituut de expertmeeting 'Onderweg naar de toekomst: de voor- en nadelen van online learning met Skillstown'. Tijdens een interactieve middag, praten wij met jou en Skillstown, dé expert op het gebied van online learning over de toekomst van leren.

Het Nederlands Debat Instituut geeft over het algemeen klassikale trainingen. Spreken leert men door te spreken maar de behoefte aan flexibel en online learning is steeds meer aanwezig. Betekent dit het einde van het tijdperk van klassikale trainingen of is  e-learning slechts een hype? Kunnen de twee varianten naast elkaar bestaan of misschien elkaar juist versterken?

Tijdens de expertmeeting proberen we met elkaar antwoord te geven op deze vragen. Dit is het moment om met anderen ervaringen uit te wisselen. Een aantal organisaties zijn koploper als het gaat om de trend online learning, met als grootste speler Skillstown. Ook zij zullen aanwezig zijn om alle vragen over online learning te beantwoorden. Samen met de senior trainer van het debatinstituut gaan wij deze middag op reis naar de toekomst van leren om met elkaar te ontdekken wat de hype online learning voor ons allemaal betekent. Wil jij ook meepraten over deze ontwikkeling? Kom dan naar deze gratis expertmeeting georganiseerd door het Nederlands Debat Instituut.

Geïnteresseerd? Meld u aan via het inschrijfformulier.

Waarom moet u bij deze expertmeeting zijn?

  • Ontdek de voor- en nadelen van online learning;
  • Praat met expert over klassikale en online leeromgevingen;
  • Deel jouw ervaringen en spar hierover met anderen uit jouw vakgebied;
  • Het is een interactieve middag;
  • Geniet van een gezellige middag netwerken en borrelen met andere experts die je wellicht niet zo snel tegenkomt;
  • Het is op een gemakkelijk bereikbare locatie in Hilversum;

Programma

13:30 uur: Ontvangst met koffie & thee

13:45 uur: Kennismaking & ervaringen uitwisselen
Samen met Arthur Noordhuis, senior trainer, bespreken wij met elkaar de vragen omtrent online learning. Wat speelt er momenteel in onze omgeving en hoe ziet de toekomst eruit?

14:00 uur: Interactieve presentatie van Skillstown
Wat is de plek van online learning in de toekomst. Danny van Heesch, performance consultant bij Skillstown, vertelt alles over de ontwikkelingen en trends van online & blenden learning. Met afsluitend tijd voor al jouw vragen.

15:00 uur: Pauze en netwerkmoment

15:30 uur: Het grote online learning debat  
Met kritische vragen als: 'Wat doet online learning met onze leercurve?' en 'Hoe komt online learning echt tot zijn recht?' is het grote online learning debat een handige tool om tot antwoorden te komen. Tijdens het debat worden de brandende stellingen van de middag besproken op de meeste interactieve manier mogelijk: het debat. 

16:45 uur: Afronding & Wrap Up

17:00 uur: Borrel & napraten

Let op: er is plaats voor maximaal 24 deelnemers.

Locatie: Nederlands Debat Instituut, Frans Halslaan 57 Hilversum

Direct inschrijven

Aanmelding Expertmeeting 3 juli 2018

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer