Sluiten

Ontvang gratis overtuigtips

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ik ontvang graag:

Ik wil:


Ongeldige invoer

Gratis Masterclass ‘Interactie voor, tijdens en na je event’

Ben jij regelmatig betrokken bij de organisatie van evenementen? En ben je op zoek naar manieren om je bijeenkomsten interactiever te maken en je publiek vroegtijdig bij je evenement te betrekken? Kom dan op woensdag 11 september naar onze Masterclass ‘Hoe creëer je een levendig en interactief evenement?’ die wij samen met BuzzMaster organiseren. Tijdens een interactieve middag, gaan Rens de Jong (oprichter van BuzzMaster) en Roderik van Grieken (ervaren dagvoorzitter) samen met jou met dit onderwerp aan de slag. Wegens groots succes is de locatie verplaatst House of Watt in Amsterdam.

masterclass interactie 2

Hoe krijg je jouw publiek op het puntje van hun stoel? Hoe zorg je ervoor dat al je gasten meedoen in het gesprek? En bovenal, hoe creëer je een blijvende herinnering?

Rens de Jong, oprichter van BuzzMaster, zal je laten zien hoe je met een interactief systeem hier vol op kan inspelen. Daarnaast laat hij je graag kennismaken met een nieuwe mogelijkheid binnen BuzzMaster, waarbij je niet alleen tijdens, maar ook voorafgaand aan je evenement hoogstpersoonlijk in contact kan komen met jouw publiek via een kanaal dat ze dagelijks gebruiken.

Breng no-show omlaag door persoonlijk en conversational contact. Dat wil zeggen: jouw gast kan reageren en krijgt ook antwoord terug. Ook is interactie mogelijk in het na traject om opgedane kennis tijdens je evenement te verbreden en nog meer eigen te maken. 

Met Roderik van Grieken, directeur van het Nederland Debat Instituut, gaan we het gesprek aan, wisselen we ervaringen uit, maar worden er ook praktische tips gedeeld hoe je op eenvoudige wijze meer zinvolle interactie in je programma kunt inbouwen.

>> PS: Laat je 06-nummer achter en krijg daags voor het evenement extra informatie per whatsapp!

Meld je gratis hieronder aan voor de Masterclass op 11 september. 

Meld je direct gratis aan:

Masterclass: Interactie voor, tijdens en na je event

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Programma:

13:00 uur: Ontvangst met koffie en thee

13:30 uur: Welkom en kennismaken

13:45 uur: Masterclass Buzzmaster onder leiding van Rens de Jong

15:15 uur: Break

15:30 uur: Verdiepende workshop interactie onder leiding van Roderik van Grieken

16:45 uur: Borrel

Locatie: House of Watt, James Wattstraat 73, 1097 DL Amsterdam