Sluiten

Ontvang gratis overtuigtips

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ik ontvang graag:

Ik wil:


Ongeldige invoer

Gratis workshop: Wat kun je leren van een verkiezingsdebat?

Op donderdag 23 mei gaat Nederland naar de stembus, want de Europese verkiezingen staan weer voor de deur. Na de spannende Provinciale verkiezingen gaat nu de volgende titanenstrijd van start. Dat betekent weer een hoop verkiezingsdebatten in de media, waarbij ervaren politici alles uit de kast trekken om het verkiezingsgevecht te winnen. Wat kun jij leren van de technieken van deze politici. En hoe pas jij dit toe in je eigen werk?

Met de Provinciale Staten-verkiezingen in maart heb je al kunnen zien hoe belangrijk verkiezingsdebatten zijn en welke impact deze kunnen hebben op het resultaat van de verkiezingen. Het debatinstituut organiseert daarom op vrijdag 17 mei een interactieve middag over verkiezingsdebatten. Van tactisch argumenteren tot slim framen. Benieuwd naar hoe de ervaren politici het debat aangaan en waarom juist deze debattechnieken van pas komen in vele werksituaties? Kom dan naar onze debatworkshop op 17 mei.

banner verkieizngsdebat leren

Roderik van Grieken, directeur van het debatinstituut, analyseerde al de verkiezingsdebatten voor de Provinciale Staten bij onder andere het RTL Verkiezingsdebat en Jinek. Daarnaast reikt hij elke maand in samenwerking met Radio 1 De Debatprijs uit. Kortom, hij is bekend met alle ins en outs van het verkiezingsdebat en de impact die het heeft op de verkiezingen en het verdere maatschappelijk debat.

Op deze middag leert hij jou graag de debatten te doorgronden aan de hand van videofragmenten. Daarnaast geeft hij natuurlijk ook tips en trucs om een verkiezingsdebat te winnen, en wat je vooral níet moet doen. Je leert technieken die je meteen kunt toepassen in je eigen praktijk. Tot slot ga je zelf aan de slag met debatteren, gewapend met je nieuwe kennis. Ben je er graag bij? Geef je dan op via onderstaand formulier.

Waarom moet je bij deze workshop zijn?

  • Een vooruitblik op de Europese verkiezingen;
  • Analyse van diverse verkiezingsdebatten;
  • Zelf debatten leren analyseren;
  • Wat je wel en niet moet doen in het debat;
  • Oefenen met debatteren en sterker staan in het debat.

Wil je graag deelnemen aan de workshop op 17 mei? Schrijf je dan snel in (Er zijn maar 24 plaatsen beschikbaar)

Meld je hier gratis aan!

Aanmelden workshop: Wat kun jij leren van een verkiezingsdebat

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Programma:

13.00 uur         Ontvangst met koffie en thee

13.30 uur         Inleiding: de impact van het verkiezingsdebat

14.00 uur         Aan de slag: de analyse

15.00 uur         Het geheim van de overtuigende debater

16.00 uur         Aan de slag: het debat

17.00 uur         Afsluiting en aansluitend borrel