Sluiten

Ontvang gratis overtuigtips

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ik ontvang graag:

Ik wil:


Ongeldige invoer

Gratis expertmeeting: ‘Constructief vergaderen voor gemeenteambtenaren’

Binnen de gemeentelijke organisatie wordt veel vergaderd. Is jouw ervaring dat er vaak veel gesproken wordt zonder dat er knopen worden doorgehakt? En dat vaak dezelfde collega’s veel het woord voeren terwijl anderen weinig aan het woord komen?

expertmeeting constructief vergaderen

Wat leer je tijdens de expertmeeting Constructief vergaderen voor gemeenteambtenaren

Kom dan naar onze gratis expertmeeting ‘Constructief vergaderen voor gemeenteambtenaren’ op vrijdag 6 september. Tijdens deze middag ga je onder leiding van Roderik van Grieken, directeur debatinstituut, met collega’s uit andere gemeenten in gesprek over de grootste vergaderergernissen.

Maak een wezenlijk verschil in jullie vergadercultuur

Wat en waar gaat het vaak mis en wat is daar de oorzaak van? Ook krijg je concrete handvatten aangereikt voor hoe je met een paar simpele wijzigingen in bijvoorbeeld de structuur van de vergadering of jouw eigen gedrag een wezenlijk verschil kunt maken. En je gaat er op een luchtige en ludieke manier mee oefenen.

Praktische handvatten voor jouw vergadering

Aan het einde van de middag ga je met heldere feedback en duidelijke tips naar huis die je gaan helpen om de vergadercultuur binnen jouw organisatie en je eigen inbreng tijdens vergaderingen te verbeteren. Zowel vanuit de rol van vergadervoorzitter als deelnemer aan de vergadering. 

Wil je graag deelnemen op 6 september? Schrijf je dan snel in. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

Aanmelden expertmeeting: Constructief vergaderen voor gemeenteambtenaren

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Het programma van de gratis vergadertraining

Locatie:  Nederlands Debat Instituut, Frans Halslaan 57, Hilversum
Datum: vrijdag 6 september 

13:00 uur        Ontvangst met koffie en thee 

13:15 uur        Kennismaking en delen van vergaderergernissen: zijn jouw ergernissen  uniek of worden ze gedeeld door de groep?

13:30 uur       De basisvoorwaarden voor een goede vergadering: over een goede agenda en een goed vergaderproces: als de randvoorwaarden niet goed of onduidelijk zijn is goed vergaderen onmogelijk
15:00 uur        Pauze

15:15 uur        Constructief en strategisch deelnemen aan een vergadering. Hoe je als deelnemer en als voorzitter de vergadering in de juiste richting kunt sturen

16:00  uur        Hoe ga je om met moeilijke vergaderdeelnemers? Simpele maar doeltreffende technieken om om te gaan met dwarsliggers, dominante deelnemers en passieve deelnemers

16:45 uur        Afsluiting en Borrel De expertmeeting bestaat uit een combinatie van concrete tips maar vooral ook veel interactie en oefening!

Gerelateerde diensten