• Anita Schmale
 • Vlekkeloos

  De voorbereiding met Emma en Anita verliep vlekkeloos.

  Sanne Bakker, STIVA
 • Voor herhaling vatbaar

  Onze medewerkers gaven aan een superdag te hebben gehad. Samen met Rogier en Anita hebben we een heel leuk gevarieerd programma opgezet, waar we allemaal heel tevreden op terug kijken. Voor herhaling vatbaar!

  Floor Toxopeus, IDA Foundation
 • Prettige samenwerking

  We hebben een hele prettige samenwerking gehad. Bedankt!

  Marjan Kloos, Nederland CO2 Neutraal
 • Er kon snel geschakeld worden

  We hebben het als een erg prettige samenwerking ervaren waarin snel geschakeld kon worden. Het debat werd goed geleid en in korte tijd is veel werk verzet om het debat op te zetten. Dank daarvoor!

  Janneke de Wildt, Ministerie van VWS
 • Waardevolle tips

  “In de voorbereiding van onze Installer Day heeft Anna Heijker waardevolle tips gegeven met betrekking tot het programma. Op de dag zelf stond zij vol enthousiasme in de zaal. De samenwerking met Anna en projectmanager Anita was erg prettig en verliep bijzonder soepel!”

  Jeroen Cleijne - Panasonic, Channel Manager Benelux

Anita Schmale

Anita Schmale is werkzaam als projectmanager bij het Nederlands Debat Instituut. Ze is verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van diverse bijeenkomsten en trainingen waarin debat en retoriek centraal staan. Dit doet ze met veel enthousiasme en betrokkenheid. Anita wil graag samen met u tot een succesvolle bijeenkomst komen.

Tijdens haar bachelor Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht, heeft Anita gedebatteerd binnen Model United Nations. Haar interesse in retoriek kwam verder tot ontwikkeling tijdens haar rol als PR- & Communicatiecommissaris in het bestuur van ALIAS. In deze functie heeft zij zich onder andere bezig gehouden met het organiseren van diverse evenementen en in- en externe communicatie. Anita heeft haar master in American Studies afgerond met een stage bij het Roosevelt Study Center.

Projecten waar ik trots op ben:

logo ministerie van volksgezondheid welzijn en sport   IDA

Onze dagvoorzitters en presentatoren

Onze dagvoorzitters en presentatoren