Marie Maessen

Iedere cursist en ieder evenement is verschillend. Tijdens zowel (de voorbereidingen van) haar trainingen als dagvoorzitterschappen kijkt ze daarom - elke keer opnieuw - met een nieuwe blik naar de situatie die zich op dat moment voordoet. Marie ziet snel wat er nodig is. Haar studie humanistiek maakt haar doordacht. Ze zorgt voor verdieping door haar talent om de juiste prikkelende vragen te stellen, die uitnodigen tot reflectie. Op deze manier denkt ze graag met je mee.

Daarnaast heeft Marie jarenlange ervaring als actrice en trainingsactrice. Op het podium voelt zij zich als een vis in het water. Ze is improvisatorisch sterk: ze weet hoe te reageren op onvoorspelbare situaties, zowel in de zaal, als op het podium, als in de training. Ze kan goed met winden meewaaien, maar is waar nodig kritisch om de wind juist te laten draaien.

Haar open, enthousiaste en uitnodigende persoonlijkheid zorgen voor een prettige sfeer tijdens haar trainingen en dagvoorzitterschappen. Binnen deze sfeer is er ruimte voor haar scherpe en getrainde oog, waarmee ze gedetailleerd observeert en analyseert. Tijdens trainingen leidt dit tot persoonlijke en concrete feedback, die je als deelnemer direct in de praktijk kunt toepassen. Resultaat is daardoor meteen zichtbaar!