Holland High Tech Event
Op 21 maart 2013 vond het Holland High Tech Event plaats; een landelijk event voor de stakeholders van de topsector HTSM.

Holland High Tech Event

Het Holland High Tech Event vond weer plaats; een landelijk event voor de stakeholders van de topsector HTSM. Het Nederlands Debat Instituut dacht mee over de insteek van het programma en de vorm van de programmaonderdelen. Roderik van Grieken was de dagvoorzitter van het event en Natalya Souljé was nauw betrokken bij de voorbereidingen.

Het doel van het event was om door middel van informeren, inspireren en interactie de toekomstige samenwerking tussen de stakeholders te versterken. Het publiek moest in algemene zin worden bijgepraat over de stand van zaken en de toekomstige ontwikkelingen van de drie trajecten die de topsector HTSM is ingegaan.

Ongeveer 500 deelnemers vertegenwoordigden onderzoekers, hightech (mkb-)bedrijven, kennisinstellingen en de overheid. Zij werden ondergedompeld in een interactief programma waarin presentaties, kennissessies en interactie met het topteam elkaar afwisselden.

Zo werden presentaties over excellente casussen aangevuld met korte interviews en de zaal werd uitgenodigd met het topteam van gedachten te wisselen over de toekomst op de vier belangrijkste pijlers: innovatie, internationale samenwerking, human capital en het versterken van de toeleverketen.

De opdrachtgever keek na afloop tevreden terug:

“De inzet, professionaliteit en betrokkenheid van Roderik van Grieken en Natalya Souljé hebben ons event naar een hoger niveau getild. Het werd een nog groter succes dan we vooraf hadden verwacht.”, Patrick Walison, namens organisator FME-CWM.

Meer weten over hoe we u ook kunnen helpen?

Neem contact met ons op