Vruchtbare samenwerking Deloitte: Commissarissen Programma en diverse symposia

Vruchtbare samenwerking Deloitte: Commissarissen Programma en diverse symposia

Al enige jaren is het debatinstituut nauw betrokken bij de organisatie en leiding van onderdelen van het Commissarissen Programma, onderdeel van het Executive Programma van Deloitte Nederland. Topsprekers delen hun kennis en ervaring, en gaan het debat aan met commissarissen en toezichthouders van de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Tijdens deze sessies debatteren commissarissen onder leiding van Donatello Piras met elkaar over actuele onderwerpen op de agenda van de commissaris. Het debatinstituut ontwierp samen met Deloitte deze succesvolle reeks van bijeenkomsten en leidde deze met veel succes.

Naast het Commissarissen Programma begeleidt het debatinstituut jaarlijks diverse andere bijeenkomsten voor Deloitte, waaronder onlangs het symposium Best Managed Companies.

Het Nederlands Debat Instituut dacht mee over het programma van het symposium. We droegen onder meer suggesties aan voor sprekers, die aansloten op het thema van het symposium: “is your comfortzone future proof?”. Het Nederlands Debat Instituut ontwierp een vloeiend programma en briefte de betrokken sprekers. Lezingen, presentaties en interviews werden in een interactief jasje gestoken en stonden in het teken van (letterlijk of figuurlijk) grensverleggend bezig zijn. Het programma mondde uit in een debat met alle genodigden over innovatie. Uiteraard bedacht het debatinstituut het debatconcept en smeedde prikkelende stellingen voor een scherp debat.

Meer weten over hoe we u ook kunnen helpen?

Neem contact met ons op