• Incompany trainingen in Trainingen in communiceren, presenteren en vergaderen
 • Incompany trainingen in Trainingen in communiceren, presenteren en vergaderen
 • Incompany trainingen in Trainingen in communiceren, presenteren en vergaderen
 • Incompany trainingen in Trainingen in communiceren, presenteren en vergaderen

Mondelinge communicatie, presenteren & vergaderen

 • Overtuigend presenteren
 • Scherp argumenteren
 • Kritisch luisteren
 • Snel en doeltreffend reageren
 • Succesvol pitchen
 • Vakkundig voorzitten
 • Efficiënt vergaderen
 • Overtuigen door framing

Incompany trainingen in Trainingen in communiceren, presenteren en vergaderen

Goed spreken en goede gesprekken brengen je vooruit. Als mens en als maatschappij. Daarom trainen wij al 20 jaar bedrijven om beter te spreken en organisaties om beter het gesprek aan te gaan met elkaar en met klanten. Van adviseurs tot advocaten, van beleidsmedewerkers tot bestuurders, en van managers tot marketeers. In veel van wat we doen staat debatteren centraal. Omdat we geloven dat het debat onmisbaar is in ieder goed gesprek.

Onze trainingen bestaan uit korte theorieblokken en heel veel oefening. Ontdek ook het (online) leertraject na de trainingen, zowel het e-learning traject via YouTube als de maandelijkse gratis oefenavonden geven de cursisten de mogelijkheid om de geleerde kennis eindeloos te blijven oefenen en zo ook beter toe te passen in de dagelijkse werkomgeving.

 • vanaf € 1465,-

  Efficiënt vergaderen

  Vergadert jullie team veel zonder dat er echt knopen worden doorgehakt? Zijn jullie veel van je kostbare tijd kwijt aan lange discussies die niet leiden tot besluiten? Voeren vaak dezelfde mensen de boventoon? En komen anderen niet aan bod? Als deze problemen jullie bekend voorkomen, is deze incompany Efficiënt vergaderen-training iets voor jullie als team.

 • vanaf € 1465,-

  Meer invloed met de OR

  In de training 'Meer invloed met de OR' gaan jullie aan de slag met individuele leerdoelen, maar wordt nooit uit het oog verloren dat jullie als een team functioneren. Je leert als team argumenteren, kort en krachtig een punt maken, effectief vergaderen en hoe jullie tot betere besluitvorming kunnen komen.

 • VANAF € 1.465,-

  Bewust beïnvloeden

  Iedereen heeft het weleens; je hebt werk van een collega overgenomen zonder dat je weet waarom je daarmee hebt ingestemd. Deze training gaat uit van de zeven principes van beïnvloeding ontwikkeld door Robert Cialdini, dé expert op het gebied van beïnvloeden. Wil jij deze tactiek leren herkennen en beheersen? Ontdek de incompany training Bewust beïnvloeden.

 • VANAF € 1.465,-

  Debatteren voor professionals

  In deze incompany debattraining leer je vol zelfvertrouwen overtuigen, zowel individueel als samen. Spanning omzetten in ontspanning, zodat je straalt tijdens een presentatie. Je leert om drogredenen te herkennen en te weerleggen. En hoe je met jouw argumenten iemand voor je wint in een gesprek.

 • VANAF € 1465,-

  Overtuigen door framing

  Deze eendaagse incompany training is geschikt voor professionals die willen leren met specifiek woordgebruik hun betoog kracht bij te zetten. Roep met de cursus 'Overtuigen door framing' de juiste emoties op te roepen bij jouw publiek en klanten. Met welke woorden zet je, jouw organisatie of campagne neer?

 • VANAF € 1.465,-

  Overtuigend onderhandelen

  Komt jouw team, ondanks inhoudelijke kennis, niet altijd tot zijn recht bij een onderhandeling? In de training Overtuigend onderhandelen krijgt jouw team handvatten aangereikt om zelf sterk te argumenteren. De focus ligt op de beslisser: hoe ga je deze overtuigen en de win-win voor samen met jouw team binnenhalen.

 • VANAF € 1.465,-

  Overtuigend presenteren

  Geven jullie regelmatig presentaties maar voelt niet iedereen zich daar even comfortabel bij? Zelfs de beste sprekers voelen spanning voor ze het podium op gaan. Toch lijkt presenteren voor hen een eitje. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Tijdens de presentatietraining 'Overtuigend presenteren’ krijg je antwoord op deze vraag.

 • VANAF € 1.465,-

  Professioneel pitchen

  Heeft jullie team veel inhoudelijke kennis, maar komt jullie bijdrage niet altijd tot zijn recht? En krijgt jullie idee daarom niet de aandacht die het verdient? Deze training Professioneel Pitchen leert jullie kort en krachtig te spreken waardoor de inhoud beter naar voren komt.

 • VANAF € 1.465,-

  Persoonlijk profileren

  Heb je het gevoel dat sommige collega’s niet tot hun recht komen omdat ze worden overschreeuwd door anderen? In de incompany training 'Persoonlijk profileren' werk je individueel en in teamverband aan het vergroten van je zichtbaarheid en assertief communiceren. 

 • vanaf €1465,-

  De integere professional

  In de training 'De integere professional' starten we een discussie die iedereen aan het denken zet. Wat kan wel en wat kan niet door de beugel? We helpen in groepsverband deze normen en waarden scherp onder woorden te brengen. Door het bespreken van een aantal realistische situaties rondom dit thema wordt een stevige basis gelegd om elkaar makkelijker te kunnen aanspreken. Kortom, integriteit is een training waard!

 • VANAF €1465,-

  (Social) mediatraining

  Ervaar tijdens deze eendaagse training de vele aspecten van het hedendaagse medialandschap: interviewtechnieken, presenteren voor radio en televisie én het beheersen van social media in deze krachtige workshops mét én vóór professionals.

 • VANAF € 1.465,-

  Vakkundig voorzitten

  Vergadert jullie team veel zonder dat er echt besluiten worden genomen? Voeren steeds dezelfde mensen de boventoon, maar is het belangrijk dat iedereen een bijdrage levert? Willen jullie graag samen op weg naar betere en effectievere besluitvorming? Dan is de training Vakkundig voorzitten iets voor jullie.

 • €11.985,-

  Leergang leiderschapscommunicatie

  Een leidinggevende rol binnen de eigen organisatie bereiken is voor ambitieuze professionals een doel op zich. Eenmaal op die plek begint de uitdaging pas echt. Het omgaan met veel verschillende persoonlijkheden, mondige en ook kritische medewerkers en partners zijn aan de orde van de dag. Tijdens de ‘Leergang leiderschapscommunicatie’ werk je met jouw team aan effectieve en overtuigende communicatie die helpt een ontspannen- maar vooral ook een succesvolle leiders te zijn.

 • €11.985,-

  Leergang assertief managen

  Deze in-company training ‘leergang assertief managen’ vormt een mooie combinatie van drie trainingen waarin presenteren en profileren centraal staan. Je leert om zowel individueel als in teamverband assertiever te zijn en meer impact te maken zonder je eigen stijl te verliezen.

 • Gratis

  Gratis oefenavond: Overtuigend spreken

  Om onze oud-cursisten de gelegenheid te geven om aan de slag te gaan met hun spreekvaardigheid, organiseren wij maandelijks gratis oefenavonden in onze kantoorvilla in Hilversum. Onder leiding van één van onze trainers ga je met elkaar in debat en oefen je met presentaties en pitches

 • VANAF € 785,-

  Persoonlijke coaching

  Wil je jouw mondelinge vaardigheden verdiepen of je voorbereiden op een specifieke presentatie? Schaven aan persoonlijke valkuilen, of juist veel oefenen in spreken, presenteren of voorzitten? In een één-op-één sessie van een dagdeel met een van onze overtuigexperts vergroten wij jouw overtuigingskracht.

 • Trainers

  ‘Practice what you preach’. Onze trainers hebben hun kennis niet alleen uit de boeken maar brengen het dagelijks zelf in de praktijk. Ze hebben succesvol deelgenomen aan debat- of pleitwedstrijden en bij het debatinstituut alle denkbare beroepsgroepen getraind. Daarom kunnen ze putten uit eindeloos veel praktijkvoorbeelden uit het bedrijfsleven en de politiek. Kortom: bevlogen trainers met liefde voor hun vak.