Sluiten

Ontvang gratis overtuigtips

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ik ontvang graag:

Ik wil:


Ongeldige invoer
 • Persoonlijk profileren

Persoonlijk profileren

Laat jouw kwaliteiten beter tot hun recht komen

 • Ontdek hoe jij je (binnen het team) wilt profileren
 • Vergroot je assertiviteit
 • Creëer een persoonlijk/gezamenlijk actieplan
 • Online profileren
 • Overtuigend presenteren
 • Uitstraling en kleding
 • Gratis toegang tot onze oefenavonden
Prijs: VANAF € 1.465,-

Persoonlijk profileren

Laat jouw kwaliteiten beter tot hun recht komen

 • Ontdek hoe jij je (binnen het team) wilt profileren
 • Vergroot je assertiviteit
 • Creëer een persoonlijk/gezamenlijk actieplan
 • Online profileren
 • Overtuigend presenteren
 • Uitstraling en kleding
 • Gratis toegang tot onze oefenavonden
Prijs: VANAF € 1.465,-

Wat houdt de incompany training in?

Heb je het gevoel dat sommige collega’s niet tot hun recht komen omdat ze worden overschreeuwd door anderen? Dat er waardevolle ideeën verloren gaan doordat ze twijfelen om deze plenair te bespreken? En dat er in je team meer talent schuilgaat dan nu wordt benut?

In deze tweedaagse training werk je individueel en in teamverband aan het vergroten van je zichtbaarheid en assertief communiceren. Dit doe je door persoonlijke stijlen beter te begrijpen en deze te versterken. Je hoeft niet extravert te zijn om impact te maken, maar kunt juist de kracht van introvert zijn benadrukken. In de training ‘Persoonlijk profileren’ leer je hoe je profileringsstrategieën in jouw voordeel in kunt zetten.


 • Een ervaring die je meeneemt!

  Een wervelend pitch- en debatprogramma. In sneltreinvaart oefen je overtuigend presenteren, kritisch luisteren en argumenteren. Een ervaring die je meeneemt!

  Peter Smit, coördinator communicatie Calvijn College
 • Een aanrader!

  De training van het Nederlands Debat Instituut is een aanrader! Handige hulpmiddelen aangereikt gekregen voor een overtuigende(re) presentatie! Met name de kapstok voor argumentatie en 'framing' blijven bij, maar ook - heel praktisch - drie tellen stilte laten tussen de zinnen tijdens een presentatie in de beginfase. Nu aan het oefenen :-)!

  Jacqueline Vissers, Zorgverzekeraar Nederland
 • Direct bruikbaar en hoge kwaliteit

  Goede tips, direct bruikbaar, met humor en van hoge kwaliteit. De dag vloog voorbij!

  Lauren Haenen, DMO
 • Deskundig, enthousiast, secuur en stimulerend

  De trainer Arthur is een zeer aimabele, deskundige en gedreven man. Hij leeft zijn vak en straalt dit uit. Enthousiast en secuur, de puntjes op de i. Mede hierdoor was de sfeer in de groep open en zeer stimulerend. Naast een duidelijke structuur was er ruimte voor eigen input. Waar behoefte was aan aanvullende oefening werd deze ook geboden.

  Anne Judith Storm van Leeuwen, Leeuwenstorm Training en Coaching

Programma

De incompany training 'Persoonlijk profileren' kan ook in een dag of zelfs een dagdeel worden gegeven. Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen en leerdoelen. We gaan hier graag het gesprek met jullie over aan zodat we een op maat gemaakt lesprogramma kunnen maken waar we bijvoorbeeld casussen uit de dagelijkse praktijk in kunnen verwerken. Hieronder vind je een mogelijk programma:

Dit zijn de 8 stappen die je helpen bij het persoonlijk profileren:

Dag 1

Introductie: Kennismaking 

Stap 1: Hoe kom ik over?
Oefening: Pitch jezelf

Stap 2: Persoonlijk actieplan
Oefening: Oefen met een concreet voorbeeld uit je actieplan

Stap 3: De overtuigende spreker
Oefening: Reflecteer en analyseer: wat zijn je sterke punten

Stap 4: Online profileren
Oefening: Experimenteren met beeld

Samenvatting en persoonlijke feedback

Dag 2

Opfrisser van dag 1

Stap 5: Omgaan met weerstand
Oefening: Gesprekstechnieken om mensen voor je te winnen

Stap 6: Uitstraling
Oefening: Mini-college over kleding en presentatie

Stap 7: Weerstand omzetten in draagvlak
Oefening: Sluit geen compromis

Stap 8: De finale
Oefening: Concretiseer je persoonlijke actieplan

Gratis Oefenavonden
Blijf onbeperkt oefenen op onze speciale oefenavonden voor oud-cursisten


Voor wie?

De incompany training is voor professionals die in hun werk afhankelijk zijn van effectieve mondelinge communicatie en presentatie, maar vooral ook voor professionals die hun eigen leerdoelen en die van hun team willen aanscherpen. Van adviseurs tot advocaten, van beleidsmedewerkers tot bestuurders, en van managers tot marketeers.

Persoonlijke feedback staat in al onze trainingen centraal. Daarom geven wij je de ruimte om DE leerdoelen van het team binnen het bestaande programma te behalen. De trainer creëert een veilige leeromgeving waardoor je niet alleen van de trainer kunt leren maar ook van elkaar. Groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 12 personen.


Waarom een incompany training Persoonlijk profileren bij het Nederlands Debat Instituut?

Goed spreken en goede gesprekken brengen je vooruit. Als mens en als maatschappij. Daarom helpen wij al 20 jaar individuen om beter te spreken en organisaties om beter het gesprek aan te gaan. In veel van wat we doen staat debatteren centraal. Omdat we geloven dat het debat onmisbaar is in ieder goed gesprek. Maar waarom moet je nu juist voor een training van het debatinstituut kiezen?

1. Bevlogen trainers

Onze trainers zijn bevlogen professionals. Wekelijks maken zij video’ s en schrijven artikelen over overtuigingskracht, en analyseren speeches in de media om hun inzichten met jou te delen. Ze hebben allemaal voor dit vak gekozen omdat ze een passie hebben voor het gesproken woord. Onze trainers hebben ook veel persoonlijke ervaring met het spreken voor groepen en het leiden van bijeenkomsten. Zij kennen en snappen de uitdagingen waar jij voor staat, en weten dat de praktijk altijd anders is dan de theorie. Ze kunnen eindeloos voorbeelden en suggesties geven vanuit de praktijk over wat werkt en wat de grootste valkuilen zijn.

2. Bewuste focus en maatwerk

Wat ons bijzonder maakt is dat wij enkel en alleen trainingen verzorgen op het gebied van goed spreken. Die keuze hebben wij twintig jaar geleden bewust gemaakt omdat daar onze passie ligt. Dit zorgt ervoor dat de focus van ons instituut ligt op mensen verder helpen in het nog beter spreken. Daar weten wij dan ook alles van af en willen we de allerbeste in zijn. We geven trainingen aan mensen uit de hele samenleving. Doordat wij zo breed georiënteerd zijn, weten wij precies wat nodig is om je verder te ontwikkelen. En we kunnen echt maatwerk leveren zodat we jou kunnen helpen om verder te komen.

3. Blijven leren en enthousiasmeren

Spreken leer je door te spreken. Onze trainingen zijn heel goed, maar zijn vooral een eerste stap op weg naar succes. Je zal na de training zelf moeten blijven oefenen en willen blijven verbeteren. Wij helpen je daar graag mee. Dat doen we door je regelmatig exclusieve tips te sturen nadat je de training bij ons hebt afgerond. Ook organiseren wij exclusief voor oud-cursisten iedere maand een gratis oefenavond ‘Overtuigend Spreken’ onze kantoorvilla in Hilversum. Tijdens deze avonden ga je veel spreken, debatteren, onderhandelen, pitchen en gesprekken modereren via allemaal leuke en verrassende oefeningen.


Alvast thuis oefenen?

Abonneer je op ons YouTube-kanaal. Ontdek daar wekelijks inspirerende korte video’s met praktische tips.


Prijs training

Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee delen: voorbereiding (de telefonische intake met de trainer en het opmaat gemaakte lesplan) en uitvoer (de training).

 • Voorbereiding + uitvoer één dagdeel
  €480 + €985 = € 1.465,-
  Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden).
 • Voorbereiding + uitvoer één dag  
  €480 + 2x €885 = € 2.250,-
  Dit is inclusief studiemateriaal en uitgebreide begeleiding na de training (e-learning traject én de maandelijkse oefenavonden). Normaal gesproken is een dagdeel €985,- maar met twee dagdelen of meer ontvang je 10% korting per dagdeel.

*De voorbereiding voor een training is standaard €480,- ongeacht de duur van de training. Dit bedrag zit verwerkt in de bovenstaande bedragen. Als in ons telefonische gesprek blijkt dat er veel meer of minder voorbereiding nodig is, dan kan dit tarief afwijken. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte.

Alle prijzen zijn exclusief btw (en exclusief reiskosten bij coaching op locatie).

Praktische informatie

Deze training kan op elk moment (op basis van beschikbaarheid) en op elke locatie in Nederland worden gegeven. We adviseren groepen van minimaal 4- en maximaal 12 personen. Voor grotere groepen kun je ervoor kiezen om twee trainers in te zetten of de training te transformeren naar een workshop.Meer informatie

Prijs: VANAF € 1.465,-

Vragen?

Nederlands Debat Instituut
info@debatinstituut.nl
(035) 625 20 50


Data & Locatie

Data

Samen met jou en je team kiezen wij een passende en efficiënte datum. De beschikbaarheid is mede afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbaarheid van onze trainers.

Locatie

Efficiënt vergaderen verzorgen wij als incompany programma: een training voor groepen van maximaal 12 deelnemers en bij jou op locatie.
Ook is het mogelijk de training te laten verzorgen op de mooie trainingslocatie van het debatinstituut in Hilversum. Deze is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Ook heeft onze locatie een eigen parkeergelegenheid.


Meer verdieping?

Overtuigend presenteren

Moet je binnenkort een belangrijke presentatie geven maar zie je daar erg tegenop? Of sta je regelmatig voor groepen maar voel je je daar niet altijd even comfortabel bij? Dat is jammer. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je publiek. Volg de training ‘Overtuigend presenteren’ om jezelf en je boodschap zelfverzekerd en krachtig over te brengen.

Leergang leiderschapscommunicatie

Zoek je een totaalpakket waarin je niet alleen leert om overtuigender te spreken maar ook om beter te onderhandelen en vergaderen? Volg dan de ‘Leergang leiderschapscommunicatie.’ In dit programma volg je drie trainingen die je helpen om effectief en overtuigend te communiceren. Vaardigheden die je moet bezitten om niet alleen het beste in jezelf te ontdekken, maar ook het beste uit je team te halen.


Ontvang 5 gratis tips

Ontvang gratis overtuigtips

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ik ontvang graag:


Ongeldige invoer

Trainers

 • Anna Heijker
 • Arthur Noordhuis
 • Dirk van Dorsselaer
 • Frouke Kramer
 • Donatello Piras
 • Jesper Rijpma
 • Lennart van der Linden
 • Nick Schoemaker
 • Roderik van Grieken

 • Impressie

  Ontdek de training bij het Nederlands Debat Instituut

  5 manieren die ervoor zorgen dat je aardig gevonden wordt