CIO-community ontmoet elkaar bij de CIO Dinershow
Ruim 200 Chief Information Officers van de top-500 uit het Nederlandse bedrijfsleven bezochten op 26 maart 2013 de vierde editie van de CIO Dinershow.

CIO-community ontmoet elkaar bij de CIO Dinershow

Doel van de jaarlijkse show is, naast de CIO-community met leveranciers in contact brengen, innovatie in de IT te stimuleren. Daarom worden bij de CIO Dinershow ook de TIM awards uitgereikt. In de categorie Most Innovative Leader viel Philips CIO Jeroen Tas in de prijzen. “Er gaat een hoop veranderen bij Phillips de komende jaren, ik ben blij met de erkenning voor deze transformatie.”

Presentator Joost Hoebink was voor de vierde keer ‘Master of Ceremonies’: “De CIO Dinershow is voor mij een jaarlijks terugkerend feestje. Erg leuk om telkens de juiste sfeer neer te zetten zodat iedereen zich prettig voelt. Dit soort avonden laten goed zien wat het Nederlands Debat Instituut ook kan. We doen meer dan alleen debatten leiden en congressen voorzitten.”

Naast het officiële gedeelde met een inspirerende keynote en de prijsuitreiking kenmerkt de Dinershow zich ook door mooie en bijzondere optredens. Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Gordon met LA the Voices speelden en zongen tijdens de CIO Dinershows het dak van de Orangerie eraf.

Regina Beijleveld, Manager Operations ICT Media : “Wij zijn zeer tevreden over de bijdrage van Joost Hoebink aan de CIO Dinershow. Zijn betrokkenheid en goede bijdrage als presentator hebben de avond vleugels gegeven.”

Meer weten over hoe we u ook kunnen helpen?

Neem contact met ons op