Sluiten

Ontvang gratis overtuigtips

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ik ontvang graag:

Ik wil:


Ongeldige invoer

Twintigjarig jubileum Nederlands Debat Instituut

jubileum3

In 2018 vieren we feest. Dit jaar bestaat het Nederlands Debat Instituut twintig jaar. Om ons jubileum te vieren, hebben we gedurende het hele jaar verschillende acties en geven we mooie prijzen weg. We houden ieder kwartaal een prijsvraag waar u een gratis training naar keuze kunt winnen. Wilt u kansmaken op deze prijzen? Houd onze website dan goed in de gaten.

Speciale jubileumacties:

  • Tijdens de maandelijkse oefenavonden mogen oud-cursisten een buddy meenemen die nog geen training bij het debatinstituut heeft gevolgd.
  • Ieder kwartaal houden we een prijsvraag of quiz waarbij u een gratis training kunt winnen.
  • Speciaal in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen organiseren we het nationale Raadsledendebat (meer info volgt).
  • En nog veel meer leuke acties en evenementen.

Heeft u al deelgenomen aan onze citatenquiz? Test uw citatenkennis en raad de spreker! Ter eren van ons 20-jarig bestaan geven wij onder alle citatenkoningen en - koninginnen een gratis training 'Overtuigend presenteren' weg. Test uw kennis hier en vergeet u niet aan te melden voor de nieuwsbrief.

Terugblik op 20 jaar Nederlands Debat Instituut

Met trots kijken we terug op twintig jaar vol met mijlpalen, zowel voor onszélf, als voor de debatcultuur in Nederland. Hieronder ziet u een tijdlijn met de belangrijkste hoogtepunten van de afgelopen twintig jaar:

lustrum_tijdlijn.jpg