• Anna Heijker
 • Anna Heijker
 • Anna Heijker
 • Anna Heijker
 • Anna Heijker
 • Anna Heijker
 • Anna heeft zich grondig voorbereid en nauwkeurig naar mijn wensen geluisterd

  “Anna heeft zich heel grondig voorbereid op de bijeenkomst, heel nauw geluisterd naar mijn wensen en op de dag zelf het evenement heel efficiënt begeleid. Haar inzet heeft zeker bijgedragen aan een productieve en positieve sfeer, voor het publiek evenals voor de sprekers. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!”

  Cecilia Thorfinn - Hoofd Persvoorlichting, Vertegenwoordiging van de Europese Commissie 
 • Anna stond met flair in de zaal

   Anna Heijker heeft vier belangrijke bijeenkomsten voor ons geleid. Anna heeft samen met onze communicatieadviseurs een interessant en dynamisch programma samengesteld en ze stond met flair in de zaal! Precies wat we nodig hadden!

  Ton van Abeelen – Leader Deloitte Private
 • Waardevolle tips

  “In de voorbereiding van onze Installer Day heeft Anna Heijker waardevolle tips gegeven met betrekking tot het programma. Op de dag zelf stond zij vol enthousiasme in de zaal. De samenwerking met Anna en projectmanager Anita was erg prettig en verliep bijzonder soepel!”

  Jeroen Cleijne - Panasonic, Channel Manager Benelux

Anna Heijker

Anna Heijker heeft meer dan tien jaar ervaring als dagvoorzitter en gespreksleider. Anna leidt wekelijks bijeenkomsten, strategische sessies en brainstorms voor het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. Ze is scherp en zakelijk, op een toegankelijke manier. Opdrachtgevers waarderen Anna’s gestructureerde manier van werken, energie en enthousiasme. Anna denkt vooraf graag mee over een zo effectief en interessant mogelijk programma en heeft een groot scala aan werkvormen in haar pakket. Anna bereidt zich altijd goed voor en dit zorgt ervoor dat zij tijdens de bijeenkomst zelf snel kan schakelen. Met Anna bent u verzekerd van nuttige interactie en een goede sfeer.

Al vroeg in haar carrière is Anna naar het buitenland gegaan en dit heeft ervoor gezorgd dat ze zich snel kon ontwikkelen. Zo presenteerde ze in de vier jaar dat zij in Boekarest woonde diners met 150 C-level executives uit het Nederlandse bedrijfsleven, pitchevenementen en zakelijke seminars over uiteenlopende onderwerpen zoals macro-economische perspectieven tot employee engagement. Anna is veelzijdig en kan ingezet worden voor zowel Engels- als Nederlandstalige opdrachten.

Anna heeft een master Nederlands (cum laude). Tijdens haar studie heeft ze wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het geven en krijgen van feedback na presentaties. Deze kennis, en haar podiumervaring, komt goed van pas wanneer Anna professionals en ondernemers traint en coacht in het creëren van een sterke boodschap en hoe je deze met impact presenteert.