• Arthur Noordhuis
 • Arthur Noordhuis
 • Een eye-opener met veel levendige voorbeelden

  Een eye-opener: de EURIB training 'Debatteren voor professionals' met Arthur Noordhuis. De interactieve dag vloog om. Noordhuis boeide, legde accenten en liet zien en ervaren hoe het beter kan. Als insider gaf hij veel levendige voorbeelden en kaderde die met elementaire methoden en technieken.

  Wim Broekman
 • Spot-on en leerzaam!

  Arthur was gedurende de hele dag open, kon geweldig luisteren en zeer scherp reageren op wat er gebeurde. Zijn feedback was spot-on en leerzaam. Ik kreeg al snel door dat het begrip winnen, binnen de context van debatteren hele goede kwaliteiten in zich heeft. Het goed kunnen debatteren is in alle functies en hoedanigheden van belang, of je nu CEO bent van een bedrijf of gewoon moet onderhandelen met je puberende dochter.

  Brigitte Schriks
 • Deskundig, enthousiast, secuur en stimulerend

  De trainer Arthur is een zeer aimabele, deskundige en gedreven man. Hij leeft zijn vak en straalt dit uit. Enthousiast en secuur, de puntjes op de i. Mede hierdoor was de sfeer in de groep open en zeer stimulerend. Naast een duidelijke structuur was er ruimte voor eigen input. Waar behoefte was aan aanvullende oefening werd deze ook geboden.

  Anne Judith Storm van Leeuwen, Leeuwenstorm Training en Coaching
 • Zeer toegankelijke trainer

  Arthur is zeer toegankelijk en luisterde goed en beantwoordde de vragen duidelijk en begrijpelijk. Dank daarvoor!

  Anoniem
 • Geweldig team, professioneel en vol humor

  Een geweldig op elkaar ingespeeld team, professioneel en vol humor. Iedereen is met een glimlach op zijn of haar gezicht na afloop naar huis gegaan.

  Katrien Damen, griffier Zoetermeer
 • De hele training komen de leerdoelen terug

  Arthur speelt heel goed in op de leerdoelen en komt daar de hele dag op terug. 

  Wes Heemskerk, TOPdesk

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis is al meer dan veertien jaar senior overtuigtrainer. Hij verzorgt wekelijks meerdere trainingen en workshops en heeft ruim 15.000 mensen beter leren debatteren, presenteren, vergaderen of voorzitten. Het trainerschap is Arthur op het lijf geschreven.

Arthurs leven staat in het teken van mensen helpen bij betere presentaties, discussies en vergaderingen. Zijn voldoening en energie haalt hij uit de vele managers, adviseurs, advocaten, Officieren van Justitie, Tweede Kamerleden en gemeenteraadsleden die zichtbaar met veel plezier hun prestaties verbeteren. Elke dag staat hij met dezelfde passie en gedrevenheid op om hen te helpen hun doelen te behalen.
Intuïtief geeft Arthur elk individu de best passende tip om verbaal sterker te worden Zijn prettige manier van feedback geven wordt erg gewaardeerd. Hij wordt dan ook veel gevraagd voor persoonlijke coaching, waarbij hij zo realistisch mogelijk praktijksituaties oefent. Arthur heeft het  talent om de dominante, botte, wollige of onwillige reacties van de betreffende tegenspelers goed te voorspellen en te imiteren.

Als bevlogen debatleider, betrokken gespreksleider en vriendelijke juryvoorzitter haalt hij meer uit elke bijeenkomst. Hij motiveert mensen om actief mee te doen in een constructieve sfeer. Onder zijn leiding wordt een materie goed uitgediept en in zijn rol als juryvoorzitter zorgt Arthur voor scherpe analyses. Plezier in het debat en meer leren over het onderwerp gaan hand in hand.

Arthur schreef samen met Roderik en Donatello het boek ‘Debatteren om te winnen’, dat  wekenlang in de top 5 van Managementboek stond. Voor het Nederlands Debat Instituut ontwikkelt Arthur regelmatig nieuwe lesmethoden en oefeningen zoals Overtuigen door Framing en Vakkundig Voorzitten.