• Emma de Jong
 • Echt een aanrader

  De samenwerking voorafgaand aan ons debat verliep erg goed, korte lijntjes met de projectmanager. En tijdens ons CROW Infradebat waren we zeer tevreden over debatleider Roderik van Grieken. Voor ons een echte aanrader!

  Hilde Schutten, CROW
 • Zeer prettig samenwerken

  Het was zeer prettig samenwerken met de projectleider Emma de Jong en dagvoorzitter Donatello Piras. Beiden passie voor het vak, waardoor we voor de klant een professioneel resultaat hebben kunnen boeken.

  Rika Strik, KNMG Congresbureau
 • Vlekkeloos

  De voorbereiding met Emma en Anita verliep vlekkeloos.

  Sanne Bakker, STIVA
 • Goed meedenken

  Ik ken weinig andere partijen die zo goed meedenken in de voorbereiding van een event.

  Rick de Visser, Kennisnet
 • Helder in communicatie

  Helder in communicatie, voorbereiding en uitvoering.
  Het Nederlands Debat Instituut heeft uitgevoerd wat ze hebben beloofd; kwaliteit.

  Twan de Berk, Ampelmann
 • Prettig samenwerken

  Zoals altijd weer prettig samenwerken met het Debatinstituut. Dankzij professionele debatleiders weer een goed en sfeervol debat gehad

  Diana Ploegaert, ecbo
 • Professionele en prettige communicatie

  De communicatie met Emma heb ik als professioneel en prettig ervaren. Goede bereikbaarheid, prettig contact, goede weergave in het draaiboek. Dat alles ontzorgt! Dank daarvoor.

  Kitty Schoorlemmer, senior adviseur Wonen van Gemeente Deventer

Emma de Jong

Emma de Jong werkt als projectmanager voor het Nederlands Debat Instituut. Zij organiseert en begeleidt interactieve bijeenkomsten voor uiteenlopende opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven, de overheid en de politiek. Emma denkt actief met iedere opdrachtgever mee en helpt graag met het van A tot Z organiseren van uw bijeenkomst!

Daarnaast is Emma projectleider van trainingen voor gemeenteraden en waterschappen. Deze trainingen zijn speciaal gericht op de directe ontwikkeling van debatvaardigheden, overtuigend spreken in het openbaar en vergadertechnieken.

Emma is zelf een actieve debater geweest tijdens haar bachelor Internationale Betrekkingen en Organisaties aan de Rijksuniversiteit Groningen. In deze periode heeft zij ook haar passie voor organiseren verder ontwikkeld als deelnemerscoördinator van het TEIMUN-bestuur. Na een stage bij het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zij de master Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Utrecht afgerond.

Projecten waar ik trots op ben:

logo ey    logo enkhuizen

mindef    logo gemeente bronckhorst