• Jesper Rijpma
  • Jesper Rijpma
  • Jesper Rijpma
  • Jesper Rijpma

Jesper Rijpma

Jesper Rijpma is ruim tien jaar actief in de wereld van het debat, de politiek en het openbaar bestuur. Vanuit die achtergrond rolde hij het vak van debat- en gespreksleider in en bouwde hij in relatief korte tijd een brede ervaring op. Van kleinschalige, interactieve workshops tot grote dagvoorzitterschappen in uiteenlopende sectoren. Van zorg tot cultuur en van ondernemen tot advocatuur, Jesper tilt uw bijeenkomst naar een hoger niveau.

Als gespreksleider bewaakt Jesper structuur, inhoud en sfeer. Hij staat op het podium met een frisse blik en weet met scherpte de hakken uit het zand te krijgen en heilige huisjes omver te werpen. Zijn stijl is te omschrijven als direct, prikkelend en met de juiste dosis humor.

Dankzij een grote variëteit aan opdrachtgevers, die Jesper vooral om zijn vlotte presentatie,  flexibiliteit en inhoudelijke kennis prijzen, is hij een veelzijdig gespreksleider. Hij denkt dan ook graag vanaf het begin mee met de opdrachtgever over de opzet en invulling van de bijeenkomst, zodat het maximale resultaat kan worden bereikt.