• Joost Hoebink
 • Joost Hoebink
 • Joost Hoebink
 • Joost Hoebink
 • De juiste man op de juiste plaats!

  Joost Hoebink weet als geen ander hoe belangrijk de rol van dagvoorzitter bij een dergelijk evenement is. Hij heeft het fantastisch gedaan. De juiste man op de juiste plaats!

  M. Visbach, Coördinator Cmmunicatie Colo
 • Presentator gaf onze avond vleugels

  Wij zijn zeer tevreden over de bijdrage van Joost Hoebink aan de CIO Dinershow. Zijn betrokkenheid en goede bijdrage als presentator hebben de avond vleugels gegeven.

  Regina Beijleveld, ICT Media
 • Naam en faam wederom waargemaakt

  Dank voor de inzet van Donatello en Joost op de dag zelf! Op het moment dat het KNGF nadacht over de programmering van debatten op het jaarcongres stond voor mij vast dat dit met de professionals van het Nederlands Debat Instituut moest gebeuren. De naam en faam is wederom waargemaakt!

  Sven Boelhouwer namens het KNGF
 • Veel positieve reacties op performance

  We kijken terug op een zeer geslaagde dag en krijgen van onze leden veel positieve feedback binnen over de performance van Rogier en Joost.

  Rogier Spoel, manager Beleid & Communicatie VBO Makelaar

Joost Hoebink

Joost Hoebink staat al ruim 10 jaar wekelijks op het podium als dagvoorzitter, presentator en gespreksleider. Namens het Nederlands Debat Instituut maakte hij honderden events tot een succes. Daarvoor werkte hij als verslaggever voor Radio 1 en als presentator van VARA's 'Op weg naar Het Lagerhuis'.

Hij stond onder meer op podia voor ABN Amro, KLM, Google, Malmberg, Shell, Pfizer, Unicef en vele ministeries en uitvoeringsorganisaties. Ook leidde hij diverse collegetours met onder andere Mark Rutte en André Kuipers. Joost wordt geroemd om zijn aanpassingen improvisatievermogen en de gave zich materie zeer snel eigen te maken. Om die reden is hij thuis in tal van sectoren. Van finance tot IT, van farma tot overheid.

Joost is een geboren gespreksleider en weet een open en prettige sfeer neer te zetten waardoor er ook op inhoudelijk vlak maximaal resultaat wordt geboekt. Of er nu 20 of 2.000 man in de zaal zitten, Joost 'leest' de zaal en maakt elke bijeenkomst tot een succes. Door zijn achtergrond toont Joost zich een scherp vragensteller die zich in een onderwerp vastbijt tot alleen de essentie overblijft. Hij werkt niet alleen met vaste formats, maar denkt ook graag mee over complete maatwerkoplossingen. 

Naast podiumdier is Joost ook een gedreven trainer en coach. Hij begeleidt iedereen die beter wil leren spreken en debatteren. Zo traint hij gemeenteraden en provinciale staten in het verbeteren van het duaal debat, verzorgt hij alle denkbare overtuigtrainingen in het bedrijfsleven en coacht hij een selecte groep politici en bestuurders bij het overwinnen van ‘spreekvrees’. Door zijn enthousiasme en toegankelijke aanpak weet hij het beste uit elke cursist of deelnemer te halen. Zijn werkwijze: altijd interactief. Stilzitten kan niet!