• Natalya Souljé
 • Debatinstituut maakte ons evenement een nog groter succes

  Door de inzet, professionaliteit en betrokkenheid van Roderik van Grieken en Natalya Souljé werd ons evenement een nog groter succes dan we vooraf hadden verwacht.

  Patrick Walison, Holland High Tech Event, namens organisator FME-CWM
 • Debatinstituut tilde onze dag naar een hoger level

  De Actuarisdag 2015 is perfect verlopen. We hebben veel complimenten ontvangen van de gasten. Donatello was erg goed, soms uitmuntend zelfs, zoals bij de introductie van de genomineerden. Mede door de inzet van Donatello en Natalya hebben we de dag naar een level hoger kunnen tillen. Zeer bedankt!

  Reinier Roosen, organisator Actuarisdag, FTE Actuarieel
 • Effectieve voorbereiding naar juiste sfeer en inhoud

  De voorbereiding met Nick en Natalya voor het HBO Discours was goed en effectief. Al met al een levendig debat en heel tevreden over de sfeer en de inhoud die in korte tijd werd neergezet.

  Eva Kloosterman, Vereniging Hogescholen
 • Top voorbereiding en performance!

  Alleen maar tienen voor de evaluatie! Zowel de voorbereiding / het projectmanagement door Natalya Souljé als de performance van Donatello Piras waren top! Ik spreek ook namens collega's als ik zeg dat ik altijd onder de indruk ben van hoe Donatello zich als een vis in het water beweegt tijdens dit soort bijeenkomsten, ondanks de ingewikkelde materie. Echt mooi. De Boardroom Breakfast was een goed event, waarover we ook van onze relaties goede opmerkingen hebben vernomen. We zijn zeer tevreden.

  Dion Heijmink, Marketing Consultant Deloitte

Natalya Souljé

Natalya bewaakt en stuurt bij het debatinstituut de bedrijfs- en werkprocessen en interne en externe communicatie. Zij leidt het team van projectmanagers en is eindverantwoordelijk voor vele interne aangelegenheden.

Daarnaast coördineert Natalya het open cursusprogramma van het debatinstituut en adviseert en begeleidt zij opdrachtgevers in incompany trainingstrajecten. Haar kennis en ervaring hierin is breed: van maatwerktrainingen binnen de leergang voor gemeenteraden tot overtuig- en vergadertrainingen voor bedrijfsleven en overheid.

Tot slot is Natalya als senior projectmanager nog veelvuldig betrokken bij verschillende evenementen in opdracht van het bedrijfsleven en de (semi-) overheid. Bij het debatinstituut heeft zij hierin 10 jaar ervaring opgedaan. Zo stuurde zij omvangrijke projecten aan, was projectleider van onderwijstoernooien en begeleidde vele klanten bij congressen en dagvoorzitterschappen.

Met haar ervaring en omvangrijke takenpakket is Natalya van alle markten thuis en aanspreekpunt voor organisaties, bedrijven of individuele personen. Of het nu gaat om passende trainingen, begeleiding van een evenement, samenwerkingsmogelijkheden, communicatie of bedrijfsvoering. Neem gerust contact met haar op.