• Nick Schoemaker
 • Nick Schoemaker
 • Nick Schoemaker
 • Nick Schoemaker
 • Nick Schoemaker
 • Effectieve voorbereiding naar juiste sfeer en inhoud

  De voorbereiding met Nick en Natalya voor het HBO Discours was goed en effectief. Al met al een levendig debat en heel tevreden over de sfeer en de inhoud die in korte tijd werd neergezet.

  Eva Kloosterman, Vereniging Hogescholen
 • Enthousiasmerende debater

  Een hele prettige en professionele samenwerking. Goede input en kundige adviezen. Nick is een enthousiasmerende debater die het beste in de leerlingen naar boven haalt.

  Vera Kamphorst, Stichting Lezen & Schrijven
 • Positive energy, enthusiasm and professional appearance

  Nick Schoemaker did a fantastic job. His positive energy, enthusiasm and professional appearance had a great effect on the audience. His performance contributed to a very successful event for both our guests and our company. Thank you Nick!

  Annetje Suorsa, Top Employers Institute
 • Nick gaf de juiste dynamiek

  Nick heeft onze Marketing Inspiratie Dag precies de juiste dynamiek gegeven door zijn begeleiding van de drie gevoerde debatten.

  Charlotte Zelders, PepsiCo
 • Goede en effectieve voorbereiding

  De voorbereiding met Nick was goed en effectief. Al met al een levendig debat en heel tevreden over de sfeer en de inhoud die in korte tijd werd neergezet. Complimenten!

  Eva Kloosterman, Vereniging Hogescholen
 • Zeer sterke performance van Nick

  Snel, professioneel, maar ook toegankelijk en persoonlijk contact. Nick Schoemaker is een prettig persoon om mee samen te werken en zijn performance was zeer sterk.

  Katinka Zollner, Gemeente Amsterdam
 • Levendig en aansprekend

  Wij hebben een ongelofelijk leuke ochtend gehad. Het debat was zeker ook mede dankzij jullie debatleider erg levendig en aansprekend. Wij hebben veel van elkaar geleerd!

  Mr. Michaël Glas, Glas & Van den Heuvel advocaten

 • Het symposium loopt als vanzelf

  Door de goede voorbespreking en technische doorloop vooraf en de juiste sturing tijdens de bijeenkomst, loopt het symposium als vanzelf.

  José van Gammeren, gemeente Almere

Nick Schoemaker

Nick Schoemaker is al bijna tien jaar actief als dagvoorzitter, moderator en trainer. Nick heeft ervaring binnen het bedrijfsleven, de overheid en in het onderwijs en is zowel voor Nederlands- als Engelstalige opdrachten inzetbaar. Naast de presentatie en leiding van bijeenkomsten en debatten, adviseert hij opdrachtgevers over de vorm en inhoud van hun event.

Als gesprekleider weet Nick een goede balans tussen inhoud en ‘lucht’ te bewaren. Hij is scherp in tijdbewaking en weet prikkelende vragen te stellen. Opdrachtgevers waarderen zijn humor en improvisatiekracht op het podium. Nick adviseert graag over de opzet en invulling  van het programma. Hij denkt mee over alle aspecten van uw bijzondere dag: van reflectie op het doel van uw programma tot adviezen over de technische benodigdheden.

Nick kan moeiteloos van rol veranderen als het programma daar om vraagt. Zijn ervaringen met het organiseren en presenteren van een live talkshow, het hosten van Q&A’s na filmvertoningen en het presenteren en faciliteren van debatten, congressen en kleinschalige diepgaande gesprekken maken hem een veelzijdig gespreksleider.

Als trainer is Nick gespecialiseerd in trainingen en coaching op het gebied van Professioneel Pitchen en Overtuigend spreken in het openbaar. Hij zet zijn uitgebreide podiumervaring in om cursisten te helpen hun kracht te vinden als publiek spreker.