• Niels Post

Niels Post

Niels Post is werkzaam als sales en marketing coördinator bij het Nederlands Debat Instituut. Binnen deze functie adviseert hij organisaties, hoe ze door middel van debattraining de communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht van medewerkers optimaal kunnen ontwikkelen.

Niels behaalde een bachelor Spaanse  taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht en een master Meertalige Professionele Communicatie aan de Universiteit Antwerpen. Tijdens zijn studie is Niels voorzitter geweest van een studievereniging en was hij actief als studentvertegenwoordiger in de opleidingscommissie. 

Na afstuderen heeft Niels ervaring op gedaan in verschillende sales- en marketing functies. De rode draad in zijn werkzaamheden is altijd het centraal stellen van de klant geweest. 

Als professional, maar ook in het dagelijks leven, ondervindt Niels iedere dag aan den lijve hoe belangrijk overtuigingskracht en goede communicatieve vaardigheden zijn. Neem contact op om te kijken hoe wij u kunnen helpen uw overtuigingskracht te vergroten en beter te communiceren.

Onze dagvoorzitters en presentatoren

Onze dagvoorzitters en presentatoren