• Rogier Elshout
 • Rogier Elshout
 • Rogier Elshout
 • Rogier Elshout
 • Rogier Elshout
 • Veel meer dan een debatleider

  We waren op zoek naar een debatleider en kregen veel meer dan dat: twee inspirerende bijeenkomsten met belangrijke stakeholders uit de stad en regio. De bijeenkomsten waren eigentijds, zeer interactief en werden bijzonder positief gewaardeerd door alle aanwezigen.

  Ageeth Telleman, Twynstra Gudde

 • Veel positieve reacties op performance

  We kijken terug op een zeer geslaagde dag en krijgen van onze leden veel positieve feedback binnen over de performance van Rogier en Joost.

  Rogier Spoel, manager Beleid & Communicatie VBO Makelaar
 • Vaart én diepgang

  Door zijn goede samenvattingen, het doorvragen en zijn enthousiasme en energie, hield het debat vaart, maar verloor het niet de diepgang.

  Sanne de Lint, ministerie van BZK
 • Voor herhaling vatbaar

  Onze medewerkers gaven aan een superdag te hebben gehad. Samen met Rogier en Anita hebben we een heel leuk gevarieerd programma opgezet, waar we allemaal heel tevreden op terug kijken. Voor herhaling vatbaar!

  Floor Toxopeus, IDA Foundation

Rogier Elshout

Rogier Elshout is dagvoorzitter, gespreksleider en trainer. Hij combineert degelijk vakmanschap met een gezonde afkeer van conventies. Rogier weet met zijn enthousiasme, humor en diplomatie mensen voor zich te winnen en zelfs de droogste stof tot leven te brengen. Door zijn bevlogen stijl was gezamenlijk heilige huisjes omtrappen nooit eerder zo leuk. Opdrachtgevers waarderen verder zijn scherpe samenvattingen, levendige interviews en zijn vloeiende Engels.

Voor hem is een debat nooit een doel, maar een middel.  De cruciale vraag die Rogier voor elk debat stelt is: 'Wat moet er de dag na het debat anders zijn dan ervoor?' In de voorbereiding helpt hij u nauwgezet uw doelstellingen scherp te formuleren en gaat met u op zoek naar het ideale programma om die doelstellingen te behalen. Daarbij komen zijn jarenlange ervaring, creativiteit en kennis van de laatste snufjes in congresland van pas. Door deze aanpak wordt de bijeenkomst onvergetelijk en behaalt u maximale resultaten.

Zijn kennis en kunde deelt Rogier graag in trainingen debatvaardigheid, argumentatie en effectief vergaderen of voorzitten. In al zijn trainingen gebruikt Rogier zijn scherpte en humor om iedereen bij de les te houden en ervoor te zorgen dat alle deelnemers ook daadwerkelijk iets opsteken.

Rogier debatteert al vanaf jonge leeftijd; op de middelbare school deed hij mee aan debatwedstrijden en tijdens zijn studententijd specialiseerde hij zich als lid van de prijswinnende United Netherlands delegatie naar Harvard Model United Nations. Als jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken bracht hij deze ervaring in de praktijk.