Piras voor 3e keer dagvoorzitter Topsector Energie

Piras voor 3e keer dagvoorzitter Topsector Energie

De energiesector is een van de 9 Nederlandse topsectoren die de overheid heeft aangewezen om wereldwijd toonaangevend te zijn en blijven. Tijdens de 3e Werkconferentie in Arnhem zette de Topsector een nieuwe stap. Wederom onder de succesvolle leiding van Donatello Piras.

In het industriepark Kleefse Waard in  Arnhem was de werkconferentie ambitieus en zeer innovatief vormgegeven. De honderden aanwezigen bleven niet zitten en luisteren maar moesten zelf aan de slag. Dit gebeurde tijdens vele ronde tafels, gesprekken met buren, het tekenen van projecten en door vragen te stellen aan de sprekers. Piras werkte samen met de medewerkers van het ministerie van EZ en het resultaat was een actieve dag vol pitches, goede afspraken en inspirerende ontmoetingen.

Hoogtepunten? De werksessie in de middag o.l.v. 20 facilitators, het interview met Wiebe Draijer over het nieuwe SER-akkoord en het podiumgesprek met kinderen over hun visie op een groene en duurzame toekomst. We gaan op naar 2014 en de 4e werkconferentie.

Marianne Zuur, beleidsadvies Directie Energie &  Duurzaamheid Ministerie van Economische Zaken
“In een woord: 'exceeding expectations'! Bij de kennismaking was het al heerlijk om Donatello zo enthousiast te zien over het ontwerp. Mijn bewondering dat hij tot in de puntjes volgens het script weet uit te voeren en daar dan nog eigen stukken aan wist toe te voegen. Vooral in de eigen stukken kon Donatello 
zijn kracht laten zien: de uitstekende opbouw van het interview met Wiebe Draijer, en het zeer raak doorvragen bij de improvisatie-interviews in de zaal en met de kids. Zo kwamen alle geïnterviewden ultiem tot hun recht 

Rubriek

Meer weten over hoe we u ook kunnen helpen?

Neem contact met ons op