FD Mediagroep

FD Mediagroep

FD Mediagroep is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Grote pijlers zijn de twee krachtige, journalistieke nieuwsmerken BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad. Als mediabedrijf dat zich richt op de zakelijke markt is er een duidelijke link met het Nederlands Debat Instituut. Wij helpen professionals namelijk betere  sprekers te worden tijdens presentaties, vergadering of mediaoptredens. 

Bekijk
NRTO

NRTO

Het Nederlands Debat Instituut is lid van de NRTO. Kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt verdienen een keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Bekijk
The Square Mile

The Square Mile

The Square Mile is gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen op maat. Voor bedrijven, non-profits en (semi)overheid. The Square Mile is opgericht in 2002 en genoemd naar het internationale zakenhart van Londen. Wilt u internationaal zakendoen op het hoogste niveau? Uw zakenrelaties met zelfvertrouwen te woord staan in het Engels, Frans of Spaans? Dan bent u bij The Square Mile aan het juiste adres!

Bekijk
WIFS

WIFS

WIFS (Women in Financial Services) heeft als missie om een betere balans te creëren tussen masculiene en feminiene waarden in de financiële sector. Het partnership tussen WIFS en het Nederlands Debat Instituut bestaat uit een samenwerking tijdens verschillende evenementen. Bij deze gelegenheden deelt het debatinstituut haar expertise op het gebied van het organiseren van interactieve bijeenkomsten, en leidt een ervaren dagvoorzitter deze bijeenkomsten.

Bekijk