• Anita Schmale
 • Vlekkeloos

  De voorbereiding met Emma en Anita verliep vlekkeloos.

  Sanne Bakker, STIVA
 • Voor herhaling vatbaar

  Onze medewerkers gaven aan een superdag te hebben gehad. Samen met Rogier en Anita hebben we een heel leuk gevarieerd programma opgezet, waar we allemaal heel tevreden op terug kijken. Voor herhaling vatbaar!

  Floor Toxopeus, IDA Foundation
 • Prettige samenwerking

  We hebben een hele prettige samenwerking gehad. Bedankt!

  Marjan Kloos, Nederland CO2 Neutraal
 • Er kon snel geschakeld worden

  We hebben het als een erg prettige samenwerking ervaren waarin snel geschakeld kon worden. Het debat werd goed geleid en in korte tijd is veel werk verzet om het debat op te zetten. Dank daarvoor!

  Janneke de Wildt, Ministerie van VWS
 • Waardevolle tips

  “In de voorbereiding van onze Installer Day heeft Anna Heijker waardevolle tips gegeven met betrekking tot het programma. Op de dag zelf stond zij vol enthousiasme in de zaal. De samenwerking met Anna en projectmanager Anita was erg prettig en verliep bijzonder soepel!”

  Jeroen Cleijne - Panasonic, Channel Manager Benelux

Anita Schmale

Anita Schmale is operationeel manager bij het Nederlands Debat Instituut. Ze bewaakt en stuurt de bedrijfs- en werkprocessen, en is continu bezig met de verbetering hiervan. Ook is ze verantwoordelijk voor interne en externe communicatie. Zij leidt het team van projectmanagers en is eindverantwoordelijke voor vele interne aangelegenheden.

Daarnaast is Anita als senior projectmanager nog veelvuldig betrokken bij verschillende trainingstrajecten en evenementen in opdracht van het bedrijfsleven en de (semi-) overheid. Zij heeft hiervoor 2 jaar als projectmanager gewerkt en daarin onder andere trainingen opgezet, het Carrédebat begeleid en de scholierendebatwedstrijd 'Meet the Boss' georganiseerd.

Anita heeft een master in American Studies en heeft tijdens haar studietijd gedebatteerd bij Model United Nations in Pretoria, Zuid-Afrika. Haar werkervaring is erg divers; ze heeft veel organisatieervaring opgedaan als manager binnen de horeca maar heeft ook een financieel traineeship gedaan en meerdere artikelen gepubliceerd in samenwerking met het Roosevelt Study Center.

Met haar ervaring en omvangrijke takenpakket is Anita van alle markten thuis en aanspreekpunt voor organisaties, bedrijven of individuele personen. Of het nu gaat om passende trainingen, begeleiding van een evenement, samenwerkingsmogelijkheden, communicatie of bedrijfsvoering. Neem gerust contact met haar op.

Projecten waar ik trots op ben:

logo ministerie van volksgezondheid welzijn en sport   IDA

Onze dagvoorzitters en presentatoren

Onze dagvoorzitters en presentatoren